Els precandidats recorren Catalunya en precampanya

Manuel Ayala

Més de 150 persones en representació de prop de 100 clubs de la província

de Lleida, van estar presents divendres a la nit en l'acte de presentació de la precandidatura d'Andreu Subies a la Fonda del Nastasi.

Acompanyat del seu equip, Andreu Subies va poder dialogar amb tots els

presents sobre el que més preocupa als clubs lleidatans. Subies va tractar temes com la mutualitat, el futbol base i la selecció catalana, i també va fer una especial menció en la formació de directius i entrenadors en els clubs.

Prèviament, Subies també es va reunir amb els clubs lleidatans que

competeixen fora de la província per fer-los arribar el seu missatge.

Durant el cap de setmana, el precandidat va seguir el seu recorregut per terres lleidatanes assistint el dissabte al Torneig Aleví de l'Escola del Baix Segrià disputat a Alcarràs. A més, Subies va estar ahir a Terrassa, avui es reuneix amb els clubs de Barcelona, dimecres anirà a Sabadell, dijous novament a Barcelona amb una representació del futbol sala i el divendres acabarà a Girona.

Agenda de Llauradó

El precandidat a la presidència de la Federació Catalana de Futbol, Jaume Llauradó, que va acabar el passat cap de setmana les seves elocucions a Vic, seguirà explicant durant aquests dies, per tot el territori, els principals punts que configuren el seu programa electoral una vegada sigui proclamat oficialment candidat. Dimecres dia 9, Llauradó es reunirà amb els clubs de Manresa. Dijous, 10, la precandidatura es desplaçarà a Girona, i divendres 11, a Segur de Calafell.

Els comptes de la Federació

Després de l'Auditoria celebrada, el compte de resultats de la Federació Catalana de Futbol té un dèficit d'uns 400.000. Al marge d'aquesta quantitat, l'FCF deu 1.500.000 a la Real Federación Española de Fútbol, que va pagar el deute de la corredoria d'assegurances Asisa. També s'hade tenir present que el mes d'agost venç una pòlissa de 600.000. Aquesta quantitat va ser ingressada a les arques federatives el passat estiu en aconseguir un crèdit d'una caixa i després de rebre l'aval d'un organisme de Catalunya. Cal reflectir, a més, que, tot i que l'FCF dóna per 'cancel·lat' el deute de 300.000 pel partit amistós davant Argentina, l'AFA no opina el mateix i vol cobrar.

Torna Ignasi

Després de vàries setmanes de baixa, el davanter del Prat, Ignasi s'ha tornat a integrar en el grup i amb tota probabilitat podrà estar en el partit contra el Balaguer. D'altra banda, l'entitat, donada la seva bona relació amb el Vila-real, participarà amb sis equips en el Vila-real Yellow Cup, un torneig de futbol base que s'organitza en Setmana Santa.

El tècnic del Badalona, Manolo Márquez va denunciar en la roda de premsa posterior al partit que va ser insultat per un component de la banqueta del Dénia d'una manera molt lamentable i despectiva, després de la setmana tan complicada i dolorosa que va haver de viure per la mort del seu pare.

Elcacho reconeix la superioritat

Lluís Elcacho, que complirà el seu tercer partit fora de la banqueta del Balaguer, no va tenir res a objectar sobre la derrota del seu equip a casa contra el Gavà: “Ells han estat superiors en totes les línies i no entenc que ocupin una plaça en la zona baixa de la classificació. És un dels millors equips que han passat pel Municipal i ha estat molt superior en el joc”.

Resultats de 2a Territorial

Aquest cap de setmana, coincidint amb la jornada de descans, es van disputar els següents partits endarrerits de Segona Territorial:

Grup VI

Castellar-Juan XXIII--8-1

Can Rull RT-Llano--4-2

Grup XIII

AF Les-Ciutat Jardí--0-1

Rialp-Mangraners--0-2

Grup XIV

VallfogonaBalaguer-Termens--7-1

Grup XVII

EF Garrotxa-Porqueres--0-2

Álex Moreno, a la Gramenet B

La Gramenet B que entrena Juan Moscoso ha incorporat Álex Moreno, un centrecampista que arriba procedent del Masnou.

Apel·lació rectifica

El Comitè d'Apel·lació de l'FCF ha decidit estimar els recursos interposats per Mollet, Tona, Farners, Horta, Avià, Figueres i Turó Peira, deixant sense efecte l'acord del Comitè de Competició i disposar que la retirada de la competició del CE Mataró ha de considerar-se que s’ha produït en la 2a volta de la competició, així que valen tots els resultats de la primera volta i en la segona, a tots els equips se'ls dóna com a guanyadors per 3-0.

El Vilassar es reforça

El jugador del Granollers, Litus, s'ha enrolat en les files del Vilassar de Mar de Manel Moya.

Torneig de futbol 7 de l'Alzamora--L'Alzamora va escriure una pàgina d'or en la seva celebració del seu 63è aniversari amb motiu de l'organització del primer Torneig de futbol-7 en categories aleví i benjamí. El guanyador en alevins va ser el Barcelona, que va superar la Gramenet en la final. En benjamins, el trofeu va ser per al Sant Andreu en guanyar el Barça en el partit decisiu

Oriol Alsina perd quan elogia els seus rivals

Oriol Alsina, l'entrenador del Llagostera, en el seu afany de professar un gran respecte als seus rivals, resulta que quan els elogia perd, i això ja li ha passat en tres partits. Primer va parlar que el Vilanova era un dels que millor futbol feia, després va elogiar les qualitats del Balaguer i, per últim, les d'un Pobla que li va endossar diumenge un 3-0. A partir d'ara callarà si vol acabar campió

Mostrar comentarios
Cargando siguiente contenido...