El Granollers no guanya els rivals directes

Els vallesans han perdut a casa amb el Ripollet, l'Horta i el Manresa

L'històric Granollers es va fundar el 2 de març de 1913, així doncs, dins de tres anys celebrarà el seu Centenari i ja ha iniciat fins i tot els preparatius del que serà tot un esdeveniment.

El conjunt vallesà va arribar a proclamar-se campió de Tercera Divisió la campanya 1955/56, tot i que mai no ha pujat a cap categoria superior, però, fins i tot, va arribar a jugar una lligueta d'ascens amb Ramón Mayo a la banqueta.

En l'actualitat, el Granollers lluita per estar entre els sis primers per participar l'exercici pròxim en una Primera Catalana que no deixa de ser l'actual Preferent.

L'equip dirigit per Xavi Ceballos es troba en la setena posició del grup I de Preferent i es dóna la circumstància que no sap guanyar els seus rivals directes en el Municipal del Carrer Girona. L'actual líder, el Ripollet, es va imposar per 1-3. L'Hosta, tot i que ara ha baixat el llistó, va guanyar 1-2 i el passat diumenge va tornar a ensopegar, aquesta vegada amb el Manresa (0-2), que està ubicat en la segona plaça. Tampoc no s'ha d'oblidar que el Farners, cinquè en discòrdia, es va endur un punt (0-0), del recinte de Granollers.

Quan està a punt de concloure la primera volta del campionat, i només li queda jugar amb el Canyelles i el Cassà, el quadre de Xavi Ceballos s'ha conjurat per no fallar més, ja que la plantilla és molt conscient que de no entrar entre els sis elegits, es perdria una divisió, ja qe anirien a jugar a una Segona Catalana que no és, ni més ni menys, que l'actual Primera Territorial

Mostrar comentarios
Cargando siguiente contenido...