El Castelldefels fa una aposta de continuïtat

El quadre groc només ha fet un fitxatge, el de Gilberto, que torna al club

El Castelldefels 2010/2011 aposta per la continuïtat, paraula clau després del bon sabor de boca que va deixar l'equip la campanya passada en la qual va quedar en desena posició. Així, el club ha estat capaç de convèncer la gran majoria dels components de la plantilla per ampliar la seva vinculació.

A nivell de novetat, destacar que la més sonada està en el cos tècnic, ja que va causar baixa Àlex Lleó, segon entrenador i preparador físic, i el substitueix Raúl de Amo, un valor emergent a les banquetes que exercirà de segon del renovat Antonio Escudero. De Amo procedeix de la Montañesa equip en el qual va ser tècnic del juvenil A i coordinador del futbol base.

Pel que fa als jugadors, l'única alta és la del retorn de Gilberto que arriba del FC Lieja de la segona divisió belga. En el capítol de baixes, no segueixen Gallego (Europa), Achille, que va tornar a la Montañesa, Fermo (Rubí) i Javi González i Elicarlos.

Així les coses, la plantilla a dia d'avui queda configurada de la següent manera: Bernat Planagumà i Álex Sánchez, porters; Lavilla, Kevin Díez (juvenil), Pablo Amantini, Alberto García, Xavi León i Pablo Leal, defenses; Alberto, Sergio Navarro, Sergio Prieto, Jorge Sánchez, Uri i Cano, centrecampistes; i Gilberto (Lieja), Jairo (juvenil), Toni Pérez i Roberto Camacho, davanters. A més a més, faran la pretemporada amb el primer equip els juvenils Octavi, Kevin Hidalgo, Óscar, Villa, Santamaría, Adrià López i Édgar Doblas. Encara falta per incorporar un parell de jugadors més, tot i que depèn de la resposta de Boris, jugador de qui encara no se sap del tot quin serà el seu futur, tot i que hi ha bastants possibilitats de renovació.

Cinc amistosos concretats

L'equip comença la pretemporada el pròxim 21 de juliol i ja hi ha tancats els partits de preparació següents: a casa contra l'Igualada (31/07); Copa Catalunya (07/08); Trofeu de Festa Major contra l'Espanyol B en Els Canyars (15/08); a casa contra el Santfeliuenc (18/08); i a domicili contra el Sants (21/08)

Mostrar comentarios
Cargando siguiente contenido...