El Manlleu presenta demà el seu cos tècnic

XUTS

Manuel Ayala

emà dimecres, el Manlleu farà la presentació del seu cos tècnic (19.30h) que encapçala Francesc Cargol i que tindrà com a segon Sam Rierola, Pere Hidalgo de preparador físicl i Jordi Prat que s'encarregarà dels porters. Amb relació a la plantilla, encara queda per tancar l'alta de cinc jugadors, ja que ara mateix Francesc Cargol pot comptar amb: Fran, porter; Masoliver, Archi, Raúl Calvo, Busquets (Cassà), Toni Cunill (Vic) i Jordi Aumatell (juvenil), defenses; Maik, Òscar Geli, Gerard Putxi (juvenil), Albert Criado (Terrassa), centrecampistes; i Dani Planagumà, Lluís Crous (Cassà) i Eduard Fortet (juvenil), davanters. Estan pendents de renovar: Venzal, Alexis i Dani Romero. L'equip començarà la pretemporada el 26 de juliol.

Incorporació a la junta

El doctor Antoni Mora Del Río, metge Especialista en Medicina i Traumatologia Esportiva, és el nou vicepresident de l'àrea esportiva de la junta directiva del Vilassar de Mar.

Maestro, fins el 2012

El català Fernando Maestro seguirà com a porter de l'Alcoià fins el 2012, després de signar l'acord de renovació amb el director esportiu de l'entitat, Toni Torres. Maestro, després de sis anys en el club, tenia ofertes per canviar d'aires, però ha valorat “el privilegi de jugar al Collao i davant d'una gran afició”, va comentar el veterà porter. Amb aquesta renovació, la plantilla de l'Alcoià 2010-2011 està formada per només dos jugadors: Maestro i Diego Jiménez.

Nova gespa a Badalona

El Badalona, que té previst que en les pròximes hores firmi el seu contracte el nou entrenador Manolo Márquez i el que serà el seu segon, Albert Cámara, es planteja seriosament canviar la gespa del camp del Centenari, donat el desgast de l'actual. A més a més, la pretemporada està previst que comenci cap al 20 de juliol.

Fitxatge per a l'equip de Carrillo

Albert Comas, defensa del Prat, jugarà en la Montañesa la campanyavinent. --Tècnic per al filial del Premià Dalt

Després d'un any al capdavant del Bellavista Milan, amb un quart lloc final, José María Polo és el nou entrenador del filial de Premià de Dalt que militarà a Segona Territorial.

Fitxatge al Prat

El Prat ha renovat el central Víctor Duran i ha fitxat Javi Rodríguez, lateral del Marianao.

50è aniversari de L'Hospitalet At.

La Fundació Esportiva L'Hospitalet Atlètic realitza, el cap de setmana vinent, els actes corresponents a les seves Noces d'Or:Dissabte 19: 11:00 tallers de cultura tradicional catalana (camp de futbol), de sardanes, de gegants i gralles. 13:00 exhibició de sardanes (camp de futbol). 13:45 cercavila gegantera (pels carrers del voltant del camp). 21:00 sopar de germanor (al carrer del costat del camp) cadascú s’ha de portar el seu sopar. Servei de taules i cadires prèvia reserva. 22:00 festa infantil (al camp de futbol) inflables i jocs infantils

22:00 disco mòbil (al carrer del costat del camp) música variada per a tothom. 01:00 fi de festa

Diumenge 20: 18:30 banda Amics de la Música de Bellvitge i presentació del nou himne de la Fundació. 18:45 desfilada dels equips de la Fundació.

19:00 lectura del manifest “fem equip, fem ciutat”. Parlaments autoritats.

Entrega de recordatoris 19:30 partit entre veterans de la Fundació. 21:30 pica pica per als jugadors veterans

22:30 fi de festa.

Presentació del nou tècnic a Rubí

Ahir va tenir lloc a les instal·lacions del Rubí la presentació del nou entrenador del primer equip, Alberto Fernández i del nou coordinador del futbol base Sergio Alegre.

I Torneig Ciutat de Calella

Dissabte vinent, dia 19, a la zona esportiva la Muntanyeta, es disputa el 'I Torneig Vila de Calella de Futbol-7 per a nens nascuts el 1999, 2000 i 2001. Els partits comencen a les 10 del matí i les tres finals es jugaran a les set de la tarda. Els equips participants són: Fundació Privada Calella, Vilassar Mar, Arbucienca, Ca La Guidó, Sant Andreu, Premià Dalt, Arenys Mar, La Torreta, EF Baix Llobregat, Olímpic La Garriga i Sils.

II Torneig d'Històrics Catalunya

Aquest cap de setmana es disputa el II Torneig d'Històrics de Catatalunya de veterans. Dissabte es jugaran, en tres seus diferents, els respectius 3x1. Al camp del Júpiter (18h): Europa, Sant Andreu i Júpiter. A Figueres (18h): Figueres, Sabadell i Girona. A Tarragona (18h): Gimnàstic, Badalona i Terrassa. Els guanyadors acudiran el diumenge al Nou Sardenya (18h) per jugar el definitiu 3x1 i d'allà sortirà el campió.

Moviments en l'Olesa

Confirmades les baixes dels 3 jugadors, que no han acceptat l'oferta de renovació presentada pel club. Oriol Sans, Enric Daví i Aitor Torres. A més a més, el club ha renovat Marc Cortadella i ha fitxat Fran Rubio, ex migpunta del Granollers.

De Haro, primer fitxatge del Reus

El lateral esquerre Pau de Haro, jugador del Tàrrega aquesta temporada, serà el primer fitxatge del CF Reus d’aquesta temporada, després que ambdues parts hagin arribat a un acord verbal i només resti la signatura del contracte.

García Escribano segueix

L'entrenador per a la temporada vinent del Martinenc serà José Antonio García Escribano que va agafar l'equip només en els últims partits. S'uneix també la incorporació de Manolo Murciano, que serà el nou responsable de tota l'àrea tècnica del club (primer equip i futbol base).

Josep Pérez no pot parlar

En el transcurs del sopar de tancament del Centenari del Júpiter, l'expresident José Pérez, que va ser guardonat i que va rebre una placa, no va poder parlar per estar clarament emocionat.

Bonnin, tècnic del Fontsanta

L’entrenador del juvenil del conjunt cornellanenc, Óscar Bonnin, és el nou màxim responsable de l’amateur del Fontsanta Fatjó de la 2a Territorial.

Nou entrenador per al Levante LP

Francisco Guerrero, ex del benjamí, serà el tècnic de l’amateur del conjunt santjoanenc per a la propera temporada a Segona Territorial.

Novetat al Gavà

El Gavà ha incorporat a Pere, davanter que arriba del juvenil de Preferent del Can Vidalet.

Pòquer català en el Madrid

En el cadet B del Reial Madrid, que dirigeix Diezma, hi ha quatre jugadors catalans: Miki (ex Girona), Joel (ex Farners), Toni (ex La Floresta) i un Sergio Aguilar (porter de la Damm) que s'acaba d'unir a tots ells

Mostrar comentarios
Cargando siguiente contenido...