El Ferrer CB Vic es manté al capdavant de la lliga EBA

LLIGUES FEB

CB Santfeliuenc Eninter i CB Granollers Abolafio, a la segona i tercera posició, són els rivals més directes dels vigatans

La meritòria victòria del Ferrer CB Vic davant el Recanvis Gaudí CB Mollet (88-90), a la darrera jornada del grup C d’EBA, manté al conjunt vigatà a la primera posició del campionat amb un balanç favorable de 14 victòries i 5 derrotes, seguit de ben a prop pel CB Santfeliuenc Eninter i CB Granollers Abolafio, amb una i dues victòries menys respectivament.

Els de Vic, la millor defensa de la lliga, van superar al Mollet, el millor atac i que compta amb un dels jugadors més ben valorats i anotadors del grup com Jonathan Ramírez, amb una mitjana de 30 punts per partit. L’encontre va ser del tot igualat, amb els dos conjunts sobreposant-se a les baixes de diversos jugadors, i arribant a un final ajustat favorable als d’Osona, després d’un llançament des de la línia de 6,25 de Jordi Pons que no va entrar. A la final de la Lliga Catalana EBA, disputada al desembre passat, el Ferrer CB Vic ja es va imposar al vallesans en un altre matx igualat que es va decidir als instants finals amb victòria i títol de campions pels vigatans. Els líders, dirigits per Jordi Balaguer i amb el nou fitxatge de Josep Prades procedent de l’ADT Tarragona de l’Adecco Plata, van sumar la quarta victòria consecutiva abans de rebre, demà dissabte 6 de març al vespre, la visita dels cuers del Milner Arenys Bàsquet.

A la segona posició se situa el CB Santfeliuenc Eninter, un dels rivals més directes dels líders al capdavant de la lliga, amb una victòria menys. Els del Baix Llobregat van sumar una nova victòria tot frenant la bona ratxa de resultats del CB Navàs, que encara no havia perdut cap partit en el que portem de 2010. Amb un partit menys i ocupant també les primers posicions del grup es troba el CB Granollers Abolafio, que va patir per superar a un equip debutant a la categoria i procedent de la Copa Catalunya, com el GAM CB Vila-seca, per 59-60 en un final molt ajustat.

El Platges de Mataró, amb 11 partits guanyats i 8 perduts, ocupa la quarta posició amb Jordi Ventura i Remon Van de Hare com a jugadors destacats de l’equip mataroní. El primer és un dels jugadors amb més minuts jugats a la lliga i un dels màxims assistents del grup juntament amb Roger Vilanova, del Granollers. Van de Hare, per la seva banda, és un dels millors interiors del campionat, compartint guardó amb Eduard Riu (Vic) i Michel Diouf (Granollers), aquest últim màxim rebotejador amb 11 rebots de mitjana.

Mostrar comentarios
Cargando siguiente contenido...