CN Barcelona i Bac de Roda, més a prop de les finals

PILOTA

El darrer cap de setmana es va celebrar una nova jornada de la Lliga nacional de clubs. En Divisió d'Honor, el CN Barcelona rebia a les instal·lacions el Club Larraina de Pamplona.

En paleta cuir, l'invicte tàndem format per Carles Sanz i Emiliano Skufca es va enfrontar a Gorospe i Marculeta en un partit que va seguir el seu habitual guió: partit igualtat els 10 primers punts, i després superioritat total dels catalans sobre uns contrincants que van arribar a 17 punts, mentre els catalans guanyaven amb 35. En pala curta Ivan Calbó i Alex García van jugar contra Andonegui i Gorospe demostrant el seu gran moment de joc, en guanyar 40 a 33.

En segona categoria, el Club Pilota Bac de Roda va rebre el líder, el club Pradillos de Valladolid, i va aconseguir un dels dos punts en joc que pot ser decisiu per poder jugar la fase final i el conseqüent ascens de categoria. En paleta cuir, Jordi Vergoni i Rodrigo Rodríguez, en un excel·lent matx, van guanyar Ruben Arranz i Juanjo Acebes (35 a 24). En pala curta, Javier Carro i Gonzalo Durán no van poder amb el duo castellà David Lagunar i Gustavo Ortega, perdent un igualat enfrontament fins al punt 30 per 40 a 32.

En Primera categoria, el Nàstic de Tarragona, en el seu viatge a Saragossa, no va poder puntuar al camp del Club Stadium Venecia. En paleta cuir Carcassona i Laguarda perderen per un tanteig de 35 a 33, i en pala curta, García i Muniaín ho feien per 40 a 24 sense cap opció.

Els de la Bulladera hauran de lluitar de valent en les properes jornades per evitar que es materialitzi el descens de categoria

Mostrar comentarios
Cargando siguiente contenido...