Avui, interessant vetllada a Ripollet

Avui, al Pavelló Municipal Joan Creus de Ripollet (c/Pizarro s/n), José María Guerrero afronta un dels reptes més complicats de la seva trajectòria professional. El boxejador de Ripollet s'enfrontarà a l'invicte madrileny Blas Miquel Martínez (10-0), en combat eliminatori pel títol d'Espanya del pes supermitjà, que actualment ostenta Roberto Santos, 'El Tigre de Benidorm'. Serà un combat molt interessant en què es podrà comprobar el nivell de Guerrero després d'una inactivitat de més de quatre anys, que va trencar el mes de maig passat en guanyar el títol català davant Juan Carlos Muntané.

En l'altre combat professional de la nit, Javi García Roche tracta de mantenir la seva ratxa de victòries abans del límit davant l'argelí resident al Prat de Llobregat, Amar Hajaidji. Roche té un palmarès de 5-1-1 amb 5 K.O. i a poc a poc va sumant punts per disputar el Campionat d'Espanya.

La resta de la vetllada comptarà amb la participació de boxejadors del nivell d'Isaac Real 'Chaka' (Gallego Prada), Rocco Bernardinelli (Esports Rogent), Víctor Pérez (KO Room), Daniel Álvarez 'Trompe' (Gym Campió), Óscar Jiménez (Gallego Prada) o David Saravia (Gallego Prada/Blanes)

Mostrar comentarios
Cargando siguiente contenido...