Els 6 capitans, premi Companys 2009

Els capitans de les seleccions catalanes, Josep Guardiola (Futbol), Enric Masip (Handbol), Roger Esteller (Bàsquet), Santi Carda (Hoquei patins), Albert Malo (Rugbi) i Xavi Moya (Kickboxing), han sigut distingits aquest any 2009, amb el Premi President Companys.

Els 6 capitans de les seleccions catalanes que l'any 1999 van protagonitzar un spot televisiu per fer costat a la iniciativa que va dur més de mig millió de signatures al Parlament demanant l'oficialitat de les seleccions, han estat escollits per un jurat presidit per Ernest Benach (president del Parlament de Catalunya) i Anna Pruna (secretària general de l'Esport de la Generalitat. Un jurat independent integrat per personatges de reconegut prestigi dins del món de la política, l'esport, la comunicació i la societat catalana.

El premi s'entregarà el 10 de desembre a l'INEFC de Barcelona en un acte presidit per Josep-Lluís Carod-Rovira, vicepresident del Govern de Catalunya.

Aquest any 2009 optaven al Premi President Companys, Jordi Camps, Kilian Jornet, Víctor Montserrat, el Comitè Organitzador del 1r Gran Premi Internacional de les Nacions de Curses d'Alta Muntanya, Jordi Casals i els 6 capitans. El premi l'atorga des de l'any 2005 la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes que presideix Xavier Vinyals i de la qual Jaume Llauradó n'és president d'honor

Mostrar comentarios
Cargando siguiente contenido...